Hakkımızda

nismarket.com 2008 senesinde internet üzerinden yayın hayatına başlamıştır. Firmamız her türlü açıkhava reklam malzemeleri, otomotiv filmleri, bina cam filmleri, güvenlik filmleri, dekoratif folyolar gibi zengin ürün çeşitleriyle ürünlerinde tüm Türkiye çapında uygun fiyatlar sunmaktadır.

e-ticaret'te 6. yılını başarıyla tamamlamış olan nismarket.com müşteriyi tanıyan ve ürün bulmayı kolaylaştıran bir sisteme sahiptir. Dinamik site altyapısıyla kampanya ve diğer ürünler için tüm kullanıcılarının taleplerini takip ediyor. Son kullanıcı dışında bayilerin de rahatlıkla kullanabileceği bir E-ticaret sitesi http://www.nismarket.com/, Türkiye'deki en uygun fiyat seçeneklerini sunan sitelerden biri olarak öne çıkıyor.
Dünyadaki güvenlik standartlarını karşılayan Nismarket.com, 1500 üyeye ve aylık 15000 ortalama ziyaret sayısına sahiptir.

nismarket.com eğitimli ve deneyimli teknisyenlerden oluşan ürün destek servisi ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan nismarket.com, müşterilerine, ürünlerinin 72 saat içinde “Teknik Çözüm” bulmasını garantisi veriyor.

nismarket.com piyasaya güven veren ürünler satarak ve garanti dahilindeki ürünlerin takibini en kısa sürede yaparak bu güveni sağlamaya yönelik maksimum özeni göstermektedir.

Saygılarımızla,
www.nismarket.com

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı
powered by ShopPHP | v4